Print Options:

Airfryer ranskalaiset

Yields1 Serving

Ilmafriteerauskeitin kokemuksia

 1 Vuokspray
 500 g perunoita
 1 tbsp Oliiviöljyä
 1 pinch Suolaa ja pippuria
1

Kuumenna airfryer 200 asteeseen ja suihkuta kori vuokaspraylla

2

Puolita peruna pituussuunnassa ja leikkaa se sitten 1/4 tuuman viipaleiksi. Leikkaa viipaleet 1/4 tuuman tikuiksi. Laita ranskalaiset keskikokoiseen kulhoon ja huuhtele ne hyvin kylmällä vedellä, valuta ja taputtele kuivaksi paperipyyhkeillä.

3

Sekoita ranskalaiset keskikokoisessa kulhossa olevaan öljyyn ja ripottele päälle 1/2 tl suolaa ja muutama rouhe pippuria. Laita ranskalaiset tarvittaessa erissä tasaiseksi kerrokseksi ilman päällekkäisyyksiä friteerauskoriin ja kypsennä niitä käännellen puolivälissä, kunnes ne ovat kullanruskeita ja rapeita, 14-16 minuuttia. Ota pois ja mausta suolalla.