Print Options:

Paras gluteeniton ja vegaaninen pizzapohja (ilman hiivaa)

Yields1 Serving

gluteeniton pizzapohja ilman hiivaa

 100 ml Kvinoaa
 0,75 tsp Suolaa
 1 tsp Leivinjauhetta
 1 tbsp Oliiviöljyä
1

Huhtele kninoa kuumassa vedessä, sekä jätä likoamaan puhtaaseen veteen vähintään 8 tunniksi, mieluusti yön yli.

2

Kun kvinoa on lounnot vähintään 8 tuntia, huuhtele se vielä kertaalleen ja lisää tehosekoittimeen. Lisää mukaan myös suola, leivinjauhe ja oliiviöljy sekä 3ruokalusikallista vettä ja surauta tasaiseksi massaksi;

Lopputuloksen pitäisi muistuttaa paksua lettutaikinaa. Lisää tarvittaessa vettä!

3

Levitä taikina haluamasi muotoiseksi esimerkiksi silikoniseen kakkuvuokaan tai kevyesti öljytyn leivinpaperin päälle. Paista 200 asteessa noin 10 minuuttia, käännä pohja varovasti ympäri ja paista vielä n. 5 minuuttia.

4

Lisää haluamasi täytteet ja paista pizzaa vielä noin 10 minuuttia tai kunnes se näyttää syötävältä