Keto Sitruunajuustokakku

Tämä Keto sitruunajuustokakku on herkullinen, mutta vähähhiilihydraattinen jälkiruoka. Mikä parasta? Se valmistuu erittäin helposti vain muutamasta ainesosasta, eikä se vaadi paistamista.

Kaiken lisäksi, tämä herkullinen keto sitruunajuustokakku sisältää vain noin 4 grammaa hiilihydraatteja per pala.

Koska tämä sitruunajuustokakku ei vaadi paistamista, voit valmistaa samalla reseptillä helposti ison kakun sijaan myös pienempiä minikakkuja.

Sitruunajuustokakun Pohja
 300 ml Mantelijauhoa
 2 tsp Erytritolia
 60 g Sulatettua voita
 ½ tsp Vaniljauutetta
Täyte
 200 g Tuorejuustoia
 100 ml Kuohukermaa
 1 tsp Sitruunan kuorta
 2 tbsp Sitruunamehua

Sitruunajuustokakun pohja
1

Sekoita kaikki pohjaan vaadittavat ainesosat keskinään ja levitä sopivalle vuoalle

Täyte
2

Sekoita tuorejuusto sekä kuohukerma keskenään, kunnes seos on kuohkea

3

Lisää sekaan erytritoli, raastettu sitruunan kuori ja sitruunamehu

4

Levitä pohjan päälle ja laita sitruunajuustokakku jääkaappiin vähintään tunniksi