Print Options:

Keto Sitruunajuustokakku

Yields1 ServingPrep Time10 minsCook Time1 hrTotal Time1 hr 10 mins

Tämä Keto sitruunajuustokakku on herkullinen, mutta vähähhiilihydraattinen jälkiruoka. Mikä parasta? Se valmistuu erittäin helposti vain muutamasta ainesosasta, eikä se vaadi paistamista.

Kaiken lisäksi, tämä herkullinen keto sitruunajuustokakku sisältää vain noin 4 grammaa hiilihydraatteja per pala.

Koska tämä sitruunajuustokakku ei vaadi paistamista, voit valmistaa samalla reseptillä helposti ison kakun sijaan myös pienempiä minikakkuja.

Keto sitruunajuustokakku

Sitruunajuustokakun Pohja
 300 ml Mantelijauhoa
 2 tsp Erytritolia
 60 g Sulatettua voita
 ½ tsp Vaniljauutetta
Täyte
 200 g Tuorejuustoia
 100 ml Kuohukermaa
 1 tsp Sitruunan kuorta
 2 tbsp Sitruunamehua
Sitruunajuustokakun pohja
1

Sekoita kaikki pohjaan vaadittavat ainesosat keskinään ja levitä sopivalle vuoalle

Täyte
2

Sekoita tuorejuusto sekä kuohukerma keskenään, kunnes seos on kuohkea

3

Lisää sekaan erytritoli, raastettu sitruunan kuori ja sitruunamehu

4

Levitä pohjan päälle ja laita sitruunajuustokakku jääkaappiin vähintään tunniksi

Nutrition Facts

Serving Size 1 Pala


Amount Per Serving
Calories 409
% Daily Value *
Total Fat 39g60%
Total Carbohydrate 7g3%

Dietary Fiber 3g12%
Protein 9g18%

* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. Your daily value may be higher or lower depending on your calorie needs.