Print Options:

Raaka Snickers

Yields1 Serving

raaka snickers

Pohja
 110 ml (raaka)Maapähkinöitä
 2 tbsp Raakahunajaa
 2 tbsp Kookos- tai mantelijauhoa
Täyte
 9 pehmeää medjool-taatelia (poista kivet)
 1 tbsp vettä
 1,50 tbsp kookosöljyä
 ripaus laadukasta suolaa
 ripaus vaniljaa
 kourallinen maapähkinöitä
Kuorrute
 3 tbsp sulaa kookosöljyä
 2 tbsp raakahunajaa
 2 tbsp raakakaakaojauhetta
Raaka Snickers pohja
1

Sekoita pähkinävoi sekä hunaja kulhoon, sekä lämmitä nopeasti mikrossa, mikäli ainekset vaikuttavat kovilta. Sekoita runsaasti sekä lisää mukaan jauhot.

2

Ota pala leivinpaperia ja levitä se vuoalle, lisää seosta leivinpaperin päälle noin suorakulman muotoiseksi. Levitys onnistuu helpoiten kostutetun veitsen avulla, jolla saat mm. kulmat siisteiksi. Laita tuote pakkaseen.

Täytteet
3

Sekoita kaikki paitsi maapähkinät tehosekoittimella, niin että seos on tasainen. Levitä tasaisesti viilentyneen pohjan päälle ja lisää maapähkinöitä pinnalle. Maun mukaan, voit lisätä myös hieman suolaa pähkinöiden pinnalle. Laita pakastimeen vähintään 2 tunniksi.

4

Ota raaka snickersin pohja pakastimesta ja siivuta se sopivan kokoisiksi patukoiksi.

5

Sekoita kulhossa kuorrutteen aineet ja valele patukka kauttaaltaan suklaakuorrutteeksi. Veitsi on myös tässä hyvä apuri.

6

Laita pakastimeen siksi aikaa, että kuorrute kovettuu.