Mitkä korkean profiilin kokit ovat työskennelleet kasinoravintoloissa?

Kasinopelit ovat kautta aikojen olleet monien suosikkitapa viettää aikaa ja viihdyttää itseään. Pelaaminen on muuttunut kuitenkin vuosien saatossa huimasti nettikasinoiden, kuten getlucky.com/fi, myötä mutta kivijalkakasinoissakin on omanlaisensa viehätys ja ne vetävät edelleen pelaajia puoleensa. 

Perinteiset kivijalkakasinot ovat kuitenkin yleensä paljon muutakin kuin vain pelien pelaamista, sillä monet ovat muuttuneet kunnon viihdekeskuksiksi, joista löytyy hotelleja, ravintoloita, elokuvateattereita sekä paljon muuta. Ja mikä olisikaan mukavampaa kuin käydä kasinopelaamisen ohella nauttimassa herkullisia ruokia. 

Monet tällaiset kasinoravintolat ovat yleensä huippuluokkaa, sillä kokit ovat hyvin korkeatasoisia ja nimien joukosta löytyy hyvin tunnettuja henkilöitä. Tässä artikkelissa tutustutaan tarkemmin kasinoravintoloihin ja millaisia korkean profiilin kokkeja näissä voi nähdä kokkaamassa.

Etenkin Las Vegasissa riittää huippukokkeja

Las Vegas on todella monille tuttu elokuvista ja televisiosarjoista, ja tarjoaa unohtumattomia kasinokokemuksia. Parhaimmissa kasinokeskuksissa on parhaimmat ruokapaikat, joita usein pyörittävät tunnetut kokit ja Las Vegasin ravintolatarjonta kasinoilla ei ole tästä poikkeus. 

Espanjalaista makumaailmaa

Mikäli mielii päästä kokemaan espanjalaisia makuja tässä kuuluisassa kasinokaupungissa, voi suunnata José Andrésin perustamaan uskomattomaan ravintolaan, é by José Andrés. Jonotuslista on tosin melko pitkä, jotta pääsisi maistamaan käsintehtyjä espanjalaisia herkkuja, mutta toki se on aivan omanlaisensa kokemus. 

Italialaisia herkkuja yhdistettynä kalifornialaisiin makuihin

Yksi tunnetuimmista julkkiskokeista on Giada de Laurentiis, joka on muun muassa Food Networkin puolesta Emmy-palkittu. Valko-kermanvärisen ravintolan ruokalistalla on parhaimpia italialaisia ruokia. Lounaasta ja illallisesta löytyy maistelumenut, joissa yhdistyy niin italialaiset kuin kalifornialaisetkin maut. Giada Cromwellissa on tilaa yhteensä 300 henkilölle. 

Laurentiis on perustanut Las Vegasiin myös toisen ravintolan, Pronto by Giada. Tämä on aiemmin mainittua hieman rennompi paikka, joka tarjoilee nopeasti valmistettua italialaista ruokaa. Ravintolasta löytyy toki cocktailbaari sekä gelato-valikoima.

Pihviravintola yksi Las Vegasin halutuimpia

Yksi Las Vegasin tuotteliaimmista ravintoloitsijoista on varmasti Wolfgang Puck ja Cut Palazzo on kaupungin halutuin ravintola. Kyseessä on pihviravintola, jossa palvelu pelaa hyvin ja ruokailijat voivat valita lihapalan aina ulkofileestä filee-mignoniin tai vaikkapa ribeye palan. Kuuluisa viskikärry kiertää ravintolan ympäri palvelemassa ruokailijoita. 

Rakastettu ja vihattu Gordon Ramsay

Vaikka aiemmin mainitut kokit ovat ravintolamaailman kuumia nimiä, voi Gordon Ramsay olla silti tavallisille tallaajille kaikista tutuin kokki. Tätä kokkia vihataan ja rakastetaan, ja hänet tunnetaan niin kiihkeän luonteen vuoksi kuin uskomattomista ruoanlaittotaidoistaankin. Hänen taidoistaan kertoo myös se, että Gordonilla oli jossain vaiheessa peräti 16 Michelin-tähteä, joiden saaminen ei todellakaan ole helppoa. 

Tosi-tv-ohjelmaan perustuva Hell´s Kitchen on yksi suosituimmista Caesars Palacen ravintoloista. Itse ravintola on hyvinkin tarkka kopio ohjelman studiosta, joka kattaa 300 paikkaa. Ruokasalin sisustus on viimeisen päälle, sillä sieltä löytyy lattiasta kattoon sijoitetut ikkunat kaikkialle, ja salista näkee suoraan lomakeskuksessa sijaitsevalle suihkulähteelle. Tulielementit ja cocktailbaari sekä uskomattoman herkullinen ruoka on unohtumaton elämys kenelle tahansa. 

Ravintolamaailman kovia nimiä löytyy myös Euroopasta

Richard Rubbini on Monte Carlon yksi kuumimpia nimiä, eikä ihme, sillä hänet on kouluttanut alan keittiömestari Alain Ducasse. Ennen ulkomaille lähtöään Richard työskenteli  muun muassa Casino de Monte-Carlossa, Buddha-Bar Monte-Carlossa sekä Sporting Monte-Carlossa. 

Monacoon palaaminen silti houkutteli enemmän ja Richard onkin käyttänyt taitojaan paluunsa jälkeen Monte-Carlon Société des Bains de Merissä sekä ravintoloissa Le Salon Rose sekä Le Train Bleu. 

Kasinoravintoloissa useita huippunimiä

Tämän päivän kivijalkakasinot ovat useimmiten kaikkea muuta kuin pelkkiä pelipaikkoja, sillä niistä on rakennettu huikeita viihdekeskuksia. Niissä loman viettämisestä tulee aivan toisenlaista, kun samassa paikassa voi yöpyä hotellissa, käydä kylpylässä, pelata kasinopelejä ja nauttia herkullisesta ruoasta. Ei ole siis ihme, että useimmista paikoista löytyy huippukokkeja valmistamassa mitä herkullisimpia annoksia. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *