Kaikki reseptit

Vähähiilihydraattinen jäätelöBy ToimitusVähähiilihydraattinen jäätelö on loistava valinta pieneen makean nälkään tai vaikka jälkiruoaksi jos noudatat esimerkiksi Keto ruokavaliota. Tämän helpon reseptin avulla valmistuu herkullinen, vähähiilihydraattinen jäätelö vain muutaman minuutin valmisteluilla.
Keto fat bombs ohjeBy ToimitusTämä nopea, mutta herkullinen keto fat bombs ohje sopii pieneen, vähähiilihydraattiseen herkutteluun tai vaikka jälkiruoaksi. Varoitus: Fat bombs sisältää runsaasti rasvaa, eivätkä ne sovellu laihduttajalle päivittäiseen käyttöön
Keto SitruunajuustokakkuBy ToimitusTämä Keto sitruunajuustokakku on herkullinen, mutta vähähhiilihydraattinen jälkiruoka. Mikä parasta? Se valmistuu erittäin helposti vain muutamasta ainesosasta, eikä se vaadi paistamista. Kaiken lisäksi, tämä herkullinen keto sitruunajuustokakku sisältää vain noin 4 grammaa hiilihydraatteja per pala. Koska tämä sitruunajuustokakku ei vaadi paistamista, voit valmistaa samalla reseptillä helposti ison kakun sijaan myös pienempiä minikakkuja.