Detox kuuri: 5+1 kehon puhdistus vinkkiä

Uusi vuosi, uusi sinä! Tänä kauniina tammikuun ensimmäisenä on jälleen kerran hyvä hetki aloittaa kehon kokonaisvaltainen puhdistus, koska joululomalla tullut herkuteltua ja herkutteluhan ei tunnetusti kuulu tasapainoiseen elämään. Siispä tänään en jaa tuttuun tapaan reseptiä vaan 5+1 vinkkiä joilla puhdistat kehosi irtokarkkien ja joulukonvehtien aiheuttamasta myrkytystilasta ASAP!

1. Valitse mahdollisimman epämiellyttävä detoxin muoto. 

No pain, no gain! Kokeile rohkeasti uusia yhdistelmiä; esimerkiksi sitruunamehu, cayannepippuri, lehtikaali, ashgawagabangabanga-bongo-kong-sieniuute, chiansiemenet ja tupakoinnin lopettaminen nikotiinipussien avulla sopivat loistavasti vastenmieliseen detoxiin.

Mitä pahempi maku ja yököttävämpi yhdistelmä, sitä epämiellyttävämpi kokonaisvaikutus ja sitä tehokkaammin kuona-aineet heittävät heipat kropallesi, mitä ikinä se tarkoittaakaan, koska kukaan ei oikeastaan tiedä! 

2. Juo/syö detox-annoksesi tietyillä kellonlyömillä mielellään 90 minuutin välein lootusasennossa istuen.

Jos et noudata tiettyjä aikatauluja detoxissasi, aineenvaihduntasi saattaa maagisesti pysähtyä. Aineenvaihduntahan ei tunnetusti toimi kuin tietyin kellonajoin ja tietyillä aikavyöhykkeillä. Boostia aineenvaihdunnalle saat kätevästi istumalla samalla lootusasennossa. Itse asiassa detoxia on varmaan turha toteuttaa ollenkaan jos ei voi istua lootusasennossa koko aikaa. Muistan lukeneeni tän jostain joten sen täytyy olla totta.

”Miksi syödä tasapainoisesti ja fiksusti ympäri vuoden, kun voi kerran vuodessa detoxata!” – Gandhi

3. Boostaa aineenvaihduntaasi lisää kuuluttamalla julkisesti miten tunnet toksiinien ja kuona-aineiden huuhtoutuvan pois kehostasi.

Ja miten hyvältä ja kevyeltä olosi tuntuu! Älä välitä siitä, ettei tutkimusten perusteella yhtäkään detox-kuurin avulla kehosta poistuvaa toksiinia/kuona-ainetta ole toistaiseksi tunnistettu – todennäköisesti siksi, ettei tällaisia aineksia jota keho ei muuten osaisi poistaa esimerkiksi tätä varten olemassaolevien maksan ja munuaisten avulla, ole olemassakaan! Tunne on tärkein! Kuuntele kroppaasi! (Ja muista lootusasento.)

4. Detoxiin käyttämäsi rahan määrä on suorassa syy-seuraussuhteessa detoxin tehoon.

Tästä on pyörinyt paljon huhuja, ja olenkin iloinen voidessani vahvistaa epäilyksesi todeksi. Mitä enemmän käytät rahaa auttaaksesi kehoasi puhdistautumaan myrkyistä, joista se täysin luonnollisesti ilman sinun apuasi osaa puhdistautua, sitä enemmän kehosi puhdistuu ja saat olosi tuntumaan kevyeltä ja myrkyttömältä mikä vallitsee niin kauan kuin et syö tai juo mitään puhdistuskuuriisi kuulumatonta! Ihanaa!

Kas näin kevyt ja onnellinen olo on kun ei syö mitään. Sivuvaikutuksena saattaa esiintyä lievää huippausta mutta tämä on vain suoraa seurausta toksiinien poistumisesta kehostasi, eikä suinkaan siitä, että verensokerisi laskee syömättömyyden myötä. Daa.

5. Jos käytät lähteitä detoxisi perusteluksi (ei suositeltavaa), käytäthän vain ja ainoastaan kaupallisia materiaaleja.

Tai blogeja, koska blogit ovat puolueeton ja asiantunteva lähde kaikkeen mahdolliseen sinua askarruttavaan! Kannattaa myös käyttää vain suosimasi detox-menetelmän määritelmää detoksifikaatiosta ja kuona-aineista, sillä yritykset määrittelevät kuurit ja detoksifikaation miten parhaaksi näkevät. Tämä jos mikä todistaa, että kyseiset firmat ovat vilpittömästi sinun hyvinvointisi asialla eivätkä suinkaan yritä tehdä rahaa ihmiskunnan luonnollisella taipumuksella haluta nopeita muutoksia mahdollisimman vähällä vaivalla ja mielellään ihan sairaan nopeasti myös. (Ain’t nobody got time for a proper diet!) Ilkeät tiedemiehet, jotka jaksavatkin nalkuttaa pikkujutuista, kuten oikeista termeistä ja biologiasta! LOL!

Sitruunavesikin detoxaa tehokkaammin jos ostat sitruunat luomuna ja käytät filtteröityä vettä ja siivilöit joukkoon pari yksisarvisen kyyneltä.

! ! 6. – TURBODETOXBOOSTIBONUS! ! Purista päällesi tuoretta sitruunaa (piristää mielialaa) ja hiero ihollesi chilihiutaleita (nopeuttaa aineenvaihduntaa) ja karkeaa merisuolaa (imeltää sinusta turhat nesteet pois) ja kylmää multaa pihalta (paras tapa maadoittua ja tuntea Äiti Maa taas ihollasi) ja anna vaikuttaa koko tammikuun ajan. Huuhtele pois ja viimeistele alumiinittomalla kosteusvoiteella. Kas näin aineenvaihduntasi toimii taas hienosti. Vaihtoehtoisesti voit vaikka ihan vaan mennä harrastaa liikuntaa, joka ihan oikeesti tutkitusti vaikuttaa positiivisesti aineenvaihduntaasi. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *