Kitchen One Kokemuksia

Kitchen One on yksi pohjoismaiden suurimmista keittiötarvikkeiden ja -välineiden verkkokaupoista. Yritys tarjoaa laajan valikoiman keittiön välineitä vuodesta 2005 lähtien. Heidän tavoitteenaan on auttaa asiakkaita toteuttamaan heidän keittiöunelmiaan ja menestymään keittiössä. Kitchen One tarjoaa oikeanlaisen valikoiman, jännittäviä kampanjoita, asiantuntevaa asiakaspalvelua ja nopeita toimituksia.

Oma kokemukseni Kitchen Onesta

Olen tilannut Kitchen Onelta useita kertoja ja olen aina ollut tyytyväinen. Ensimmäisen kerran tilasin heiltä ruokailuvälinesarjan. Tilaus oli hintaansa nähden melko edullinen ja saapui Oslosta Helsinkiin kahdessa viikossa seurannan mukaan. En koskaan kysynyt asiakaspalvelusta perään, koska PostNordin sivulla jo oli seurantatieto. Tuote oli juuri sellainen kuin piti ja en voinut olla tyytyväinen.

Tilasin toista kertaa, kun sain lahjakortin edellisen tilauksen arvonnasta. Tuotteet tulevat hyvin nopeasti ja ovat juuri kuvatunlaisia. Laadukkaita tavaroita ja luotettava toimitus.

Kolmannella kerralla tilasin netistä Hammershøi-termoskannun, väri indigo. Nettisivut olivat selkeät ja tilaus helppo tehdä. Kannussa oli todella kaunis muoto ja väri vastasi nettisivuilla olevaa kuvaa. Lisäksi kahvi pysyy kannussa todella kuumana.

Hinnat

Tuotteiden hinnat ovat erittäin kilpailukykyisiä. Hinnat vaihtelevat tuoteryhmittäin ja uudet tuotteet tulevat aina jonkin verran alhaisempina hinnoilla. Kitchen One tarjoaa myös usein alennuksia, jotka voivat olla uskomattoman edullisia. Usein voit saada halvempia tuotteita ostamalla isompia sarjoja, kuten astianpesukoneeseen soveltuvat tuotteet.

Takuu

Kaikki tuotteet ovat täysin takuutettuja. Jos tuote ei ole täysin tyydyttävä, on mahdollista palauttaa se 14 päivän sisällä ostopäivästä. Palautuskulut maksaa asiakas itse. Ostaja on velvollinen antamaan ostamalleen tuotteelle oikean ja tarkan käyttöohjeet.

Laatu

Kithen onen tuotteet ovat olleet laadukkaita ja vasteenneet täysin odotuksiani. Kaikki osat olivat hyvin pakattuja ja tarkastettuja, eikä yksikään ollut rikkoutunut tai vahingoittunut. En ole koskaan kohdannut ongelmia laadun kanssa, joten voin sanoa, että he ovat hyvin hyvin tarkkoja tuotteidensa laadusta.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelua on saatavilla sähköpostitse ja puhelimitse. Asiakaspalvelu on ystävällistä ja asiantuntevaa. Kaikki kysymykset ja tiedustelut ovat tervetulleita ja ne vastataan nopeasti. Asiakaspalvelun avulla voit selvittää tuotteiden ominaisuuksia, käyttötarkoituksia ja muita yksityiskohtia.

Toimitus

Toimitus oli erittäin nopeaa. Tilaus tuli Oslosta, mutta se saapui perille kaksi viikkoa seurannan mukaan. PostNordin sivulla oli jo seurantatiedot, joten en kysellyt asiakaspalvelusta perään. Kiireellä ei kannata tilata, mutta jos on aikaa odotella pari viikkoa, niin ehdottomasti.

Yhteenveto

Kaiken kaikkiaan olen ollut erittäin tyytyväinen Kitchen Onen tuotteisiin ja palveluihin. Heillä on laaja valikoima laadukkaita tuotteita, kilpailukykyiset hinnat ja hyvä asiakaspalvelu. Tuotteet ovat täysin takuutettuja, joten voit olla varma, että ne täyttävät odotuksesi. Jos olet kiireellisessä tarpeessa, tilaus ei välttämättä ole paras vaihtoehto, mutta jos sinulla on aikaa odottaa pari viikkoa, niin ehdottomasti kannattaa kokeilla Kitchen Onea.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *