Matsmart kokemuksia

Matsmart on verkossa toimiva ruokakauppa, joka tarjoaa tuotteita 20–90 % alennuksella. Heidän tavoitteenaan on pelastaa hävikkiruoka ja löytää sille käyttöönottajia sekä auttaa omalta osaltaan vastaamaan ympäristöongelmiin. Kokemukseni Matsmartista oli pääosin positiivinen ja uskallan varmasti tilata siellä toistekin.

Matsmartin valikoima

Matsmartilla on usein kohtuullisen suuri ja mielenkiintoinen valikoima tuotteita. Valikoimasta löytyy niin ruokatarvikkeita, leivonnaisia, makeisia, juomia ja paljon muuta. Tuotteet ovat yleensä todella hyvässä alennuksessa ja hinta-laatusuhde kohdillaan.

Verkkosivut ovat ilmeeltään pirteät ja niistä löytyy kaikki tarvittava informaatio tuotteista ja niiden laadusta sekä ostoprosessista. Selkeästi esillä olevista valinnoista ja vaihtoehdoista löytyy aina jotain itselle sopivaa ja kohtuuhintaista.

Matsmartin asiakaspalvelu

Matsmartin asiakaspalveluun pääsee yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse. Asiakaspalvelija vastasi nopeasti ja ystävällisesti kaikkiin kysymyksiini. Myös reklamaatioon he vastasivat nopeasti ja rikkoutuneen tuotteen hinta palautettiin pian.

Matsmartin kotiinkuljetus oli nopeaa ja tuotteet olivat hyvin pakattu. Tilauksesta löytyi kaikki mitä pitikin. Toimitushinnat ja vaihtoehdot saisivat kuitenkin olla selkeämmin esillä, sillä ilmainen toimitus tietyn euromäärän jälkeen oli ennen käytössä.

Hinta

Matsmartin tuotteet ovat edullisempia kuin kaupassa, mutta niiden laatu ei kärsi siitä. Tuotteet ovat moitteettomia ja hyvin syömäkelpoisia. Tuotteiden hintalappuihin on merkitty myös alkuperäinen hinta ja Matsmartin hinta. Näin kuluttaja voi helposti vertailla eri vaihtoehtoja ja saada parhaan mahdollisen diilin.

Toimitus

Matsmartin toimitus oli nopea ja saapui nopeammin kuin odotinkaan. Tilaus oli hyvin pakattu, vaikka yksi tuote oli rikkoutunut matkan aikana. Reklamaatioon Matsmart vastasi nopeasti ja asiallisesti.

Toimitustapoja Matsmartilla on useita, mutta ne eivät ole selkeästi esillä. Ymmärrän, että joillekin voi tulla yllätyksenä, että toimitus ei ole ilmainen. Matsmartilla on kuitenkin ilmainen toimitus tietyn euromäärän jälkeen, mikä voi olla hyvä vaihtoehto tilaajalle.

Laatu

Matsmartin valikoima on laaja ja mielenkiintoinen. Kaikki tuotteet olivat juuri sitä mitä olin tilannut ja laatu oli hyvä. Tuotteet olivat moitteettomia ja syömäkelpoisia, vaikka olivatkin alennettuja.

Yhteenveto

Kokemukseni Matsmartista oli pääosin myönteinen. Tuotteet olivat moitteettomia ja syömäkelpoisia. Toimitus oli nopea ja korvaukset reklamaatioista saatiin nopeasti. Asiakaspalvelu oli ystävällistä ja nopeaa. Hinnoittelu oli kohdallaan, ja ilmaisen toimituksen vaihtoehto voisi olla selkeämmin esillä. Suosittelen Matsmartia, sillä tuotteet ovat laadukkaita ja edullisia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *