Nistipata – Näin pelimies tekee nistipadan 5 minuutissa

Pelien tuiskeessa ja tiimellyksessä ei todellakaan ole aikaa lähteä etsimään reseptikirjaa kaappien perukoilta. Kun tilanne on päällä, tulee sinun aina toimia nopeasti.

Uusien reseptien etsiminen tai vanhojen muistelu on puuduttavaa sekä aikaa kuluttavaa hommaa. 

Siksi jokaiselle ahkeralle kotikokille onkin luvassa sellainen informaatio pläjäys, jonka avulla pystyt valmistamaan vaikka viikon ruoat alle 5 minuutissa.

Legendaarinen nistipata, sekä siitä hieman paremmalle väelle jalostettu napsu pata ovat loistavia aterioita. Napsupata on kuitenkin sen verran kulinaristinen sekä kallis elämys, että siihen ei ole aikaa tai varoja juuri nyt paneutua sen tarkemmin.

Nistipata onkin täydellinen valinta ateriaksi kenelle tahansa, joka haluaa ruokaa nopeasti ja halvalla.

Tämän aterian ravintoarvot suorastaan hipovat täydellisyyttä. Hiilihydraatteja, rasvaa, proteiinia, tästä löydät aivan kaikkea. Myöskään vitamiinien puutteesta tai keripukista ei tarvitse huolestua, koska vinkkien avulla saat ne kätevästi lisättyä ateriaan.

Valmistelu

nistipata nuudeleilla
Makaronit voi korvata myös nuudeleilla tai pastalla

Ennen itse virallista kokkausta on hyvä varmistaa se, että sinulla on kaapissasi tai pöydällä kaikki tarvittavat aineet, joiden avulla voit valmistaa tämän herkullisen aterian itsellesi tai läheisillesi.

Tarvikkeet, joita täydellinen Nistipata vaatii ovat:

  • Jauheliha (Mielellään -60% tai korkeasti rasvaa sisältävä 23% jauheliha)
  • Sipuli, 1 kappale
  • Herne maissi paprika sekoitus, mielellään pakaste
  • Makaroni, halvin mahdollinen (Luksuksesta pitävät voivat käyttää tummaa makaronia)
  • Ketsuppi, Heinz

Lisäksi voit ottaa myös lähellesi valmiiksi pippuria sekä suolaa. Niiden avulla voit parantaa kokemustasi huomattavasti, mutta se ei ole tarpeen. Ketsuppi on ainoa mauste jota tämä ruoka oikeasti kaipaa.

Nistipadan valmistus

Valmis nistipata

Todellinen pelimies tunnetusti vihaa tiskaamista. Siksi nistipata onkin mahdollista valmistaa kätevästi yhdessä astiassa.

Ensiksi voit keittää makaronit uunin kestävässä kattilassa. Kun olet valmis makaroonien kanssa, kumoa ne lautaselle josta kohta aiot syödä valmistamasi aterian. Tämän kikan avulla vähennät tiskiä ainakin yhden astian verran.

Seuraavaksi lisää jauheliha kattilaan. Jos olet lukenut ohjeet kunnolla ja valinnut rasvaista jauhelihaa, et tarvitse öljyä. Liha kyllä paistuu omassa rasvassaan.

Kun liha on hieman ruskistunut, lisää herne maissi paprika sekoitus sekä sipuli. Paista kovalla lämmöllä 5 minuuttia ja sekoita makaronit. Ruokasi on nyt valmis.

Jos esimerkiksi makaronien keittämisen aikana sinulle tulee tylsää, voit käydä kurkkaamassa kaikki uusimmat ja luotettavimmat nettikasinot. Niiden avulla voit kätevästi löytää tekemistä muutamaksi minuutiksi siinä kohtaa, kun odottelet makaronien keittymistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *