Vihreä tee ja laihdutus – Onko vihreästä teestä apua painonhallintaan?

Verkosta löytyy paljon vinkkejä siihen, kuinka laihtua nopeasti. Yksi suosiosta kasvattava tapa on nauttia vihreää teetä.

Vihreä tee ei ole ainoastaan kaloriton, vaan se on täynnä antioksidantteja ja ravintoaineita, joiden on osoitettu tehostavan aineenvaihduntaa ja edistävän rasvanpolttoa.

Eräässä tutkimuksessa havaittiin, että vihreää teetä juoneet pudottivat painoa enemmän kuin ne, jotka eivät juoneet vihreää teetä.

Tässä artikkelissa tarkastelemme, kannattaako laihduttajan tosiaan ottaa vihreä tee avuksi laihdutukseen

Vihreän teen monet edut laihdutuksessa

Vihreän teen on osoitettu tehostavan aineenvaihduntaa ja edistävän rasvanpolttoa. Eräässä tutkimuksessa vihreää teetä nauttineet miehet polttivat enemmän kaloreita kuin miehet, jotka eivät nauttineet vihreää teetä.

Vihreä tee näyttää myös auttavan pitämään painon poissa. Eräässä laajassa tutkimuksessa, johon osallistui yli 1 000 ihmistä, vihreää teetä juoneet pitivät painonsa kurissa enemmän kuin ne, jotka eivät juoneet vihreää teetä. Toinen tutkimus osoitti, että vihreää teetä juovilla oli pienempi riski tulla ylipainoisiksi tai lihaviksi.

Vihreä tee sisältää katekiineja, eräänlaista antioksidanttia, jonka tiedetään auttavan lisäämään aineenvaihduntaa ja edistävän rasvanpolttoa.

Vihreän teen juominen voi myös auttaa laihtumaan lisäämällä elimistön kykyä polttaa rasvaa. Eräs tutkimus osoitti, että vihreä teeuute lisäsi rasvanpolttoa. Vihreä tee sisältää myös kofeiinia, jonka on osoitettu lisäävän aineenvaihduntaa.

Vihreä tee on terveellinen juoma, jota voi nauttia ilman pelkoa painonnoususta. Itse asiassa vihreä tee voi jopa auttaa laihtumaan. Jos siis etsit terveellistä tapaa laihtua, vihreä tee voi olla vastaus.

Paras vihreä tee laihdutukseen on makeuttamaton

makeuttamaton vihreä tee

Paras vihreä tee laihdutukseen on pelkkä veteen tehty tee, ilman makeutusaineita tai maitoa saati kermaa. Itse teen brändillä ei ole juuri väliä, voit ostaa kaupasta teetaivaan, liptonin tai twiningin vihreää teetä. varmista vain, ettei teehen ole lisätty lisäaineita.

Jos teen nauttiminen tuntuu haastavalta ilman sokeria tai makeutusaineita, varmista ensin, ettet hauduta teetä liian kuumalla vedellä (80c vesi on optimaalisin). Maku kitkeröityy myös helposti, mikäli teetä haudutetaan liian pitkään.

Nauti vihreää teetä ennen aterioita

Paras tapa sisällyttää vihreä tee osaksi painoa pudottavaa ruokavaliota on juoda sitä ennen aterioita. Tämä auttaa tehostamaan aineenvaihduntaa ja auttaa sinua polttamaan enemmän kaloreita.

Toinen tapa käyttää vihreää teetä on tehdä teetä hauduttamalla lehtiä kuumassa vedessä muutaman minuutin ajan, ja käyttää sitä terveellisen smoothien pohjana tai terveellisenä vaihtoehtona sokeripitoisille juomille.

Vihreä tee ja painonpudotus: kysymyksiä

Onko vihreä tee tehokas laihdutuksen kannalta?

Kyllä, vihreä teen nauttiminen on tehokas laihdutuskeino. Vihreä tee sisältää katekiineja, jotka ovat eräänlainen antioksidantti, jonka on osoitettu tehostavan aineenvaihduntaa ja lisäävän rasvanpolttoa.

Kuinka paljon vihreää teetä pitäisi juoda painonpudotukseen?

Optimaalisten tulosten saavuttamiseksi pyri juomaan 3-5 kupillista vihreää teetä päivässä. Näin saat riittävästi katekineja, jotka kiihdyttävät aineenvaihduntaa ja edistävät rasvanpolttoa.

Voinko juoda vihreää teetä illalla laihdutusta varten?

Kyllä, voit juoda vihreää teetä illalla laihduttamiseen. Vihreä tee sisältää kofeiinia, joka voi auttaa sinua pysymään hereillä ja polttamaan enemmän kaloreita. Jos kuitenkin olet herkkä kofeiinille, on parasta välttää vihreän teen juomista iltaisin.

Mitkä ovat parhaat ajat juoda vihreää teetä painonpudotukseen?

Painonpudotuksen kannalta on parasta juoda vihreää teetä aamulla ja iltapäivällä. Tämä auttaa tehostamaan aineenvaihduntaa ja edistää rasvanpolttoa koko päivän ajan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *