Vähähiilihydraattinen jäätelö on loistava valinta pieneen makean nälkään tai vaikka jälkiruoaksi jos noudatat esimerkiksi Keto ruokavaliota.
Tämän helpon reseptin avulla valmistuu herkullinen, vähähiilihydraattinen jäätelö vain muutaman minuutin valmisteluilla.
Sulata voi kattilassa miedolla lämmöllä. Lisää sekaan puolet kuohukermasta sekä erytritoli
Nosta lämpöä kunnes seos kiuhuu ja tämän jälkeen hauduta noin 30-45 minuuttia välillä sekoittaen. Seos on valmis, kun se on hieman paksua
Kaada seos kulhoon ja anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi. Lisää sekaan vaniljauute, kookos tai MCT öljy
Sekoita mukaan loput kuohukermasta ja sekoita kunnes seos on tasaisen pehmeä
Anna seoksen jäähtyä jääkaapissa vähintään 6 tuntia, mieluiten kuitenkin yön yli. Ei pakollinen vaihe, mutta parantaa jäätelön tekstuuria
Kaada seos sopiviin kulhoihin ja pakasta vähinään 5 tuntia, sekoittaen 30 minuutin välein ensimmäiset 2 tuntia ja seuraavat 3 tuntia noin tunnin välein sekoittaen.
Ota jäätelö pakkasesta jääkaappiin pehmittymään vähinään 30 min ennen tarjoilua.
Ingredients
Directions
Sulata voi kattilassa miedolla lämmöllä. Lisää sekaan puolet kuohukermasta sekä erytritoli
Nosta lämpöä kunnes seos kiuhuu ja tämän jälkeen hauduta noin 30-45 minuuttia välillä sekoittaen. Seos on valmis, kun se on hieman paksua
Kaada seos kulhoon ja anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi. Lisää sekaan vaniljauute, kookos tai MCT öljy
Sekoita mukaan loput kuohukermasta ja sekoita kunnes seos on tasaisen pehmeä
Anna seoksen jäähtyä jääkaapissa vähintään 6 tuntia, mieluiten kuitenkin yön yli. Ei pakollinen vaihe, mutta parantaa jäätelön tekstuuria
Kaada seos sopiviin kulhoihin ja pakasta vähinään 5 tuntia, sekoittaen 30 minuutin välein ensimmäiset 2 tuntia ja seuraavat 3 tuntia noin tunnin välein sekoittaen.
Ota jäätelö pakkasesta jääkaappiin pehmittymään vähinään 30 min ennen tarjoilua.