Vähähiilihydraattinen jäätelö

KirjoittajaToimitus
RatingVaikeustasoErittäin helppo

Vähähiilihydraattinen jäätelö on loistava valinta pieneen makean nälkään tai vaikka jälkiruoaksi jos noudatat esimerkiksi Keto ruokavaliota.
Tämän helpon reseptin avulla valmistuu herkullinen, vähähiilihydraattinen jäätelö vain muutaman minuutin valmisteluilla.

Save
vähähiilihydraattinen jäätelö
Määrä4 Annokset
Valmistusaika5 minsPaistoaika30 minsYhteisaika35 mins
 25 g Voita
 500 ml Kuohukermaa
 35 g Erytritolia
 0,50 tl Vaniljauutetta
 30 g MCT tai kookosöljyä
1

Sulata voi kattilassa miedolla lämmöllä. Lisää sekaan puolet kuohukermasta sekä erytritoli

2

Nosta lämpöä kunnes seos kiuhuu ja tämän jälkeen hauduta noin 30-45 minuuttia välillä sekoittaen. Seos on valmis, kun se on hieman paksua

3

Kaada seos kulhoon ja anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi. Lisää sekaan vaniljauute, kookos tai MCT öljy

4

Sekoita mukaan loput kuohukermasta ja sekoita kunnes seos on tasaisen pehmeä

5

Anna seoksen jäähtyä jääkaapissa vähintään 6 tuntia, mieluiten kuitenkin yön yli. Ei pakollinen vaihe, mutta parantaa jäätelön tekstuuria

6

Kaada seos sopiviin kulhoihin ja pakasta vähinään 5 tuntia, sekoittaen 30 minuutin välein ensimmäiset 2 tuntia ja seuraavat 3 tuntia noin tunnin välein sekoittaen.

7

Ota jäätelö pakkasesta jääkaappiin pehmittymään vähinään 30 min ennen tarjoilua.

Kategoria,

Ingredients

 25 g Voita
 500 ml Kuohukermaa
 35 g Erytritolia
 0,50 tl Vaniljauutetta
 30 g MCT tai kookosöljyä

Directions

1

Sulata voi kattilassa miedolla lämmöllä. Lisää sekaan puolet kuohukermasta sekä erytritoli

2

Nosta lämpöä kunnes seos kiuhuu ja tämän jälkeen hauduta noin 30-45 minuuttia välillä sekoittaen. Seos on valmis, kun se on hieman paksua

3

Kaada seos kulhoon ja anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi. Lisää sekaan vaniljauute, kookos tai MCT öljy

4

Sekoita mukaan loput kuohukermasta ja sekoita kunnes seos on tasaisen pehmeä

5

Anna seoksen jäähtyä jääkaapissa vähintään 6 tuntia, mieluiten kuitenkin yön yli. Ei pakollinen vaihe, mutta parantaa jäätelön tekstuuria

6

Kaada seos sopiviin kulhoihin ja pakasta vähinään 5 tuntia, sekoittaen 30 minuutin välein ensimmäiset 2 tuntia ja seuraavat 3 tuntia noin tunnin välein sekoittaen.

7

Ota jäätelö pakkasesta jääkaappiin pehmittymään vähinään 30 min ennen tarjoilua.

Vähähiilihydraattinen jäätelö

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *