8 viikkoa kokemuksia: Paras keto valmennus

Tiesitkö, että ketogeeninen ruokavalio on oikeasti erittäin herkullinen ja helppo toteuttaa?

Osallistuin 8 viikkoa keto -ravintovalmennukseen, jonka avulla opin miten yksinkertainen tämä ruokavalio voikin olla.

Tässä kirjoituksessa jaan omia 8 viikkoa kokemuksia, lopussa myös 10€ arvoinen alennuskoodi!

Mikä on 8 Viikkoa keto?

8 viikkoa keto

8 Viikkoa keto on nimensä mukaisesti 8 viikkoa kestävä ravintovalmennus, jonka tavoitteena on oppia polttamaan tehokkaasti rasvaa sekä kohentamaan energiatasoja.

8 viikkoa keto on suunniteltu erityisesti heille, jotka haluavat oppia lisää ravinnosta ja pudottaa painoa oikea oppisella keto ruokavaliolla.

8 viikkoa keto valmennuksen on laatinut ravintovalmentaja Sami Sundvik. Tämän kaverin ohjeilla tulet pudottamaan painoa sekä polttamaan rasvaa.

Tässä muutama syy minkä takia 8 viikkoa keto on loistava valmennus

  • Nukut paremmin ja sinulla on enemmän energiaa koko päivän ajan.
  • Ketogeeninen ruokavalio on erinomainen lähestymistapa syömiseen, pysyt kylläisenä vain 2-3 aterialla päivässä, jos noudatat ketoa oikein.
  • Sinulla on ravintovalmentajan sekä muiden osallistujien tuki käytettävissö

Mikä on 8 viikkon startti?

8 viikon Startti on itseopiskeltava valmennus, jonka tavoitteena on turvallinen, mutta tehokas rasvanpoltto. Siihen on osallitunut jopa yli 30 000 osallistujaa!

Jos haluat lopettaa jojoilun, korkean intensiteetin treenit, pillerit tai ateriankorvikkeet, 8 viikon startti on sinulle sopiva valmennus. Jos haluat pitää painon kurissa, se kananttaa tehdä toimivaksi todistetulla tavalla.

8 Viikon Startti valmennuksessa opit tehokkaita tekniikoita niin henkiseen että fyysiseen hyvinvointiin. Yhdistämällä nämä tekniikat saat käyttöösi tehokkaan, mutta tasapainoisen tavan laihduttamiseen.

8 Viikkoa alennuskoodi

8 viikkoa alennuskoodi

Juuri nyt 8 viikkoa valmennukset on saatavilla huippuedullisesti! Hinta on tavallisesti 119€, mutta nyt saat alennuskoodilla FEELGOOD hinnasta vielä kympin pois!

8 viikkoa kokemuksia

8 viikkoa kokemuksia

Aloitin 8 viikkoa keto laihdutuksen keväällä 2021, jolloin jouduin pulittamaan siitä jopa 119 euroa.

Hinta tuntui kovalta, mutta näin jälkikäteen täytyy sanoa, valmennuksen olleen jokaisen sentin arvoinen!

Aiempien keto kokemuksieni perusteella ruokavaliosta ei ole tullut oikein mitään. Useista kokeiluista huolimatta, keto ruokavalio on minulla usein tyssännyt sen ikäviin alkuoireisiin.

8 viikkoa keto johdatti oikealle tielle

Aikaisempi ketovalmennus, johon olin osallistunut oli ollut varsin surkea, joten oli miellyttävä yllätys saada Sami Sundvikin opastusta ja tukea.

Valmennus ei sisältänyt suoria ateriasuunnitelmia, mutta sain joka viikolle tukea niihin yhteisestä Facabook ryhmästä. 8 viikkoa keto todella auttoi minua paitsi laihtumaan myös pitämään energiatasoni korkealla koko päivän!

Lisäksi tätä valmennusta oli helppo noudattaa

Ketovalmentaja Sami Sundvik on kokenut ravitsemusasiantuntija ja lisäravinteiden asiantuntija, joka on auttanut tuhansia ihmisiä laihtumaan ketoosilla, joten voit olla varma, että hän tietää mitä tekee!

Sami pitää huolen siitä, että ruokavalio on paitsi tehokas myös erittäin käytännöllinen arjessa.

8 viikkoa keto sopii hyvin niille, jotka eivät halua luopua sosiaalisesta elämästä ja herkullisesta ruasta

Hiilihydraatteja voi syödä ilman syyllisyyttä, kunhan ne ovat oikeita hiilihydraatteja! Ketoosin voima auttaa myös välttämään mielihaluja. Minulla oli enemmän kuin tarpeeksi energiaa koko päivän ajan kiitos ketovalmennus.

Oli myös mukava löytää ketogeenisiä reseptejä, jotka olivat helppoja tehdä ja herkullisia!

Sami varmistaa, että ketovalmennus ei ole vain tehokasta vaan myös hyvin käytännöllistä jokapäiväisessä elämässäsi. Ketogeenisessä ruokavaliossa hiilihydraatteja voi syödä ilman syyllisyyttä, kunhan ne ovat oikeita hiilihydraatteja!

Yhteenveto kokemuksista

8 viikko kato kokemukset olivat odotettua paremmat, vaikka hinta olikin hieman suolainen voin ehdottomasti suositella tätä valmennusta kaikille.!

One Comment

  1. Haluan siirtyä 8vk ketoruokavalioon ja sen jälkeen met.. ruokavalioon. En nyt muista nimeä..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *