Ilmafriteerauskeitin kokemuksia

Ilmafriteerauskeitin eli airfryer on ollut viimevuosina trendikäs kodinkone. Tämä kätevä laite kypsentää ruokaa kierrättämällä kuumaa ilmaa sen ympärillä, jolloin ruoka saa rapean rakenteen ulkoa ja kostean rakenteen sisältä.

Ilmafriteerauskettimessä voi kypsentää kaikenlaista ruokaa, kuten kanaa, kalaa, vihanneksia ja ranskalaisia perunoita.

Päätin ostaa Philipsin ilmafriteerauskettimen ja kirjoittaa siitä kokemuksia tähän artikkeliin.

Usean kuukauden käytön perusteella olen todennut, että se on erittäin helppokäyttöinen. Ruoka tulee rapeaksi ja herkulliseksi joka kerta. siivous on myös helppoa.

Mikä on ilmafriteerauskeitin ja sen edut

Ilmafriteerauskeitin on kodinkone, joka kypsentää ruokaa kierrättämällä kuumaa ilmaa sen ympärillä. Ilmafriteerauskettimestä on tullut viime vuosina suosittu, koska se on kätevä tapa valmistaa ruokaa. Ruoasta tulee rapeaa ja herkullista joka kerta, ja siivoaminen on helppoa.

Sinun tarvitsee vain laittaa ruoka friteerauskoriin ja asettaa oikea aika. ilmafriteerauskeitin hoitaa loput.

ilmafriteeraus on myös terveellinen tapa valmistaa ruokaa. ilmafriteerauskettimessä käytetään vähän tai ei lainkaan öljyä, joten ruoka on vähärasvaisempaa

Ilmafriteerauskeitin kokemuksia

Päätin ostaa Philipsin ilmafriteerauskeittimen MTVuutisten arvostelun perusteella.

Kun käytin ilmafriteerauskeitintä ensimmäistä kertaa, en ollut varma, miten sitä käytetään. Mutta luettuani ohjekirjan ja kokeiltuani hieman, opin sen käytön. Ilmafriteerauskeitin on erittäin helppokäyttöinen, ja ruoasta tulee joka kerta erinomaista.

Olen valmistanut ilmafriteerauskettimellä kaikenlaista, mukaan lukien kanaa, kalaa, vihanneksia ja ranskalaisia perunoita. Laite on erittäin monipuolinen, ja sillä voidaan valmistaa kaikenlaista ruokaa.

Ilmafriteerauskeitin on myös helppo puhdistaa. Sinun tarvitsee vain tyhjentää kori ja pyyhkiä se kostealla liinalla.

Suosittelen ilmafriteerausketintä kaikille. Se on helppokäyttöinen, valmistaa herkullista ruokaa ja on helppo puhdistaa. Et tule pettymään.

Ilmafriteerauskeitin reseptit

Jos etsit reseptejä, joita voisit kokeilla ilmafriteerauskeittimellä, tässä on muutama vaihtoehto.

Kala ja airfryer ranskalaiset ovat klassinen airfryer resepti. Tarvitset vain kalafileitä, muutaman perunan ja hieman öljyä. Leikkaa perunat lastuiksi ja kuorruta ne öljyssä. Aseta ne sitten ilmafriteerauskeittimen koriin. Kypsennä 15 minuuttia 200 asteessa.

Airfryer kalapuikot ovat sinulle, jos etsit nopeaa ja helppoa ilmafriteerauskeitin reseptiä. Tarvitset vain valmiita kalapuikkoja kaupasta ja noin 10-12 minuuttia friteerausta!

Kananugetit ovat toinen air fryer -suosikki. Tarvitset vain kananrintaa, hieman jauhoja ja lempimausteesi. Leikkaa kana nugeteiksi ja päällystä ne jauhoissa. Aseta ne sitten ilmafriteerauskettimen koriin ja kypsennä 10 minuuttia 200 asteessa .

Voit myös tehdä vegaanisia nugetteja. Tarvitset vain pilkottuja vihanneksia, jauhoja ja suosikkimausteita. Kuorruta kasvikset jauhoissa ja laita ne sitten ilmafriteerauskeittimeen. Kypsennä 10 minuuttia 200 °C:ssa. Tarjoile suosikkikastikkeesi kanssa

Ilmafriteeratut sipulirenkaat ovat herkullinen ja helppo välipala. Tarvitset vain sipulin, hieman jauhoja ja leivänmuruja. Leikkaa sipuli ohuiksi renkaiksi ja päällystä ne jauhoissa. Kasta ne sitten vatkattuun kananmunaan ja päällystä ne korppujauhoilla

Kypsennä sipulirenkaita airfryerissa 10 minuuttia 200 °C:ssa. Tarjoile suosikkikastikkeesi kanssa

Tässä oli ovat vain muutama ilmafriteerauskeitin resepti, joita voit kokeilla. Niitä on paljon enemmän. Ole siis luova ja nauti

Mikä on paras ilmafriteerauskeitin?

Philipsin ilmafriteerauskeitin on markkinoiden paras . Se on laadukas laite, joka kypsentää ruoan tasaisesti ja tehokkaasti. Philipsin airfryer on myös helppokäyttöinen ja helppo puhdistaa, ja sen mukana tulee useita reseptejä, joilla pääset alkuun.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *