Sokerittomat herkut kaupasta

Jos yrität vähentää sokerin saantia tai mielessä on aloittaa sokeriton ruokavalio, sokerittomat herkut ovat hyvä tapa tyydyttää makeanhimo ilman liiallista sokeria.

Moni ei kuitenkaan jaksa alkaa leipomaan itse.

Onneksi kaupasta löytyy laaja valikoima sokerittomia herkkuja, Etsitpä sitten jotain suklaista, hedelmäistä tai pähkinäistä, kaupasta löytyy sokerittomia herkkuja jokaiseen makuun.

Tässä artikkelissa esittelyssä parhaat sokerittomat herkut kaupasta

Sokeriton suklaa

Sokeriton suklaa on loistava vaihtoehto niille, jotka haluavat nauttia suklaan mausta ilman sokeria. Sokeriton tumma suklaa on myös hyvä . Markkinoilla on paljon sokerittomia suklaita, ja niitä on saatavana useissa eri mauissa.

Sokerittomat karkit

Jos etsit sokeritonta vaihtoehtoa karkille, tarjolla on monia sokerittomia vaihtoehtoja. Sokerittomat karkit, purukumit ja hyytelöt ovat kaikki hyviä vaihtoehtoja.

Sokeriton jäätelö

Saatavilla on useita sokerittomia jäätelövaihtoehtoja. Kaikki sokerittomat jäätelöt eivät kuitenkaan ole samanlaisia. Muista lukea merkinnät huolellisesti löytääksesi jäätelön, joka sisältää vähän kaloreita ja sokeria.

Viinirypäleitä ja juustoa

Viinirypäleet ja juusto on klassinen yhdistelmä, joka sopii erinomaisesti vähähiilihydraattista ruokavaliota noudattaville. Viinirypäleet ovat hyvä kuitujen ja vitamiinien lähde, kun taas juusto on hyvä proteiinin ja kalsiumin lähde.Kuivatut hedelmät ja pähkinät

Kuivatut hedelmät ja pähkinät ovat toinen hyvä vaihtoehto vähähiilihydraattista ruokavaliota noudattaville.

Kuivatut hedelmät

Kuivatut hedelmät ovat hyvä kuitujen ja vitamiinien lähde, kun taas pähkinät ovat hyvä proteiinin ja terveellisten rasvojen lähde.

Sokeriton jogurtti

Jogurtti on hyvä kalsiumin ja proteiinin lähde, ja se erinomainen vaihtoehto vähähiilihydraattista ruokavaliota noudattaville. Saatavilla on monia sokerittomia jogurtteja, ja niitä on saatavilla useissa eri mauissa.

Marjoja ja kermavaahtoa

Marjat ja kermavaahto ovat klassinen yhdistelmä, joka sopii erinomaisesti vähähiilihydraattista ruokavaliota noudattaville. Marjat ovat hyvä kuitujen ja vitamiinien lähde, kun taas kermavaahto on hyvä proteiinin ja terveellisten rasvojen lähde. Tämä yhdistelmä on terveellinen ja täyttävä välipala.

Pähkinät

Pähkinät ovat erinomainen välipala vähähiilihydraattista ruokavaliota noudattaville. Ne ovat hyvä proteiinin ja terveellisten rasvojen lähde, ja ne ovat täyttäviä ja täyttäviä. Pähkinöitä on monenlaisia, joten voit löytää itsellesi mieluisan.

Joitakin parhaita pähkinöitä vähähiilihydraattiseen ruokavalioon ovat muun muassa:

  • Mantelit
  • Saksanpähkinät
  • Pekaanipähkinät
  • Macadamiapähkinät
  • Cashewpähkinät

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *