Keto Sitruunajuustokakku

AuthorToimitus
RatingDifficultyBeginner

Tämä Keto sitruunajuustokakku on herkullinen, mutta vähähhiilihydraattinen jälkiruoka. Mikä parasta? Se valmistuu erittäin helposti vain muutamasta ainesosasta, eikä se vaadi paistamista.

Kaiken lisäksi, tämä herkullinen keto sitruunajuustokakku sisältää vain noin 4 grammaa hiilihydraatteja per pala.

Koska tämä sitruunajuustokakku ei vaadi paistamista, voit valmistaa samalla reseptillä helposti ison kakun sijaan myös pienempiä minikakkuja.

Save
Keto sitruunajuustokakku
Yields1 Serving
Prep Time10 minsCook Time1 hrTotal Time1 hr 10 mins
Sitruunajuustokakun Pohja
 300 ml Mantelijauhoa
 2 tsp Erytritolia
 60 g Sulatettua voita
 ½ tsp Vaniljauutetta
Täyte
 200 g Tuorejuustoia
 100 ml Kuohukermaa
 1 tsp Sitruunan kuorta
 2 tbsp Sitruunamehua
Sitruunajuustokakun pohja
1

Sekoita kaikki pohjaan vaadittavat ainesosat keskinään ja levitä sopivalle vuoalle

Täyte
2

Sekoita tuorejuusto sekä kuohukerma keskenään, kunnes seos on kuohkea

3

Lisää sekaan erytritoli, raastettu sitruunan kuori ja sitruunamehu

4

Levitä pohjan päälle ja laita sitruunajuustokakku jääkaappiin vähintään tunniksi

Category,

Ingredients

Sitruunajuustokakun Pohja
 300 ml Mantelijauhoa
 2 tsp Erytritolia
 60 g Sulatettua voita
 ½ tsp Vaniljauutetta
Täyte
 200 g Tuorejuustoia
 100 ml Kuohukermaa
 1 tsp Sitruunan kuorta
 2 tbsp Sitruunamehua

Directions

Sitruunajuustokakun pohja
1

Sekoita kaikki pohjaan vaadittavat ainesosat keskinään ja levitä sopivalle vuoalle

Täyte
2

Sekoita tuorejuusto sekä kuohukerma keskenään, kunnes seos on kuohkea

3

Lisää sekaan erytritoli, raastettu sitruunan kuori ja sitruunamehu

4

Levitä pohjan päälle ja laita sitruunajuustokakku jääkaappiin vähintään tunniksi

Keto Sitruunajuustokakku

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *