Snickers on herkkujen herkku, maapähkinää, aavistuksen suolaista, pehmeää toffeeta ja makeaa sukltaata. Nämä yhdessä luovat tajunnanräjätyttävän makuelämyksen.
Mutta miltä maistuu verkossa treandaava raaka snickers, eli itse tehty terveellinen vaihtoehto snickers patukasta.
Raaka Snickers resepti on luontaisesti gluteeniton. Jos haluat tuotteesta vegaanisen, se onnistuu korvaamalla hunaja agavesiirapilla.
Raaka snickersin raakuus edellyttää, että leivontaan käytettyt pähkinävoit ovat raakavoita, hunaja raakahunajaa ja suklainen kaakaojauhe raakakaakaojauhetta – eli toisin sanoen niitä ei ole valmistuksen aikana kuumennettu yli 45 asteen.
Toki jos et halua hifistellä, voit käyttää tavallista pähkinävoita, hunajaa ja tummaa kaakaojauhetta, jotka kelpaavat enemmän kuin hyvin.
Sekoita pähkinävoi sekä hunaja kulhoon, sekä lämmitä nopeasti mikrossa, mikäli ainekset vaikuttavat kovilta. Sekoita runsaasti sekä lisää mukaan jauhot.
Ota pala leivinpaperia ja levitä se vuoalle, lisää seosta leivinpaperin päälle noin suorakulman muotoiseksi. Levitys onnistuu helpoiten kostutetun veitsen avulla, jolla saat mm. kulmat siisteiksi. Laita tuote pakkaseen.
Sekoita kaikki paitsi maapähkinät tehosekoittimella, niin että seos on tasainen. Levitä tasaisesti viilentyneen pohjan päälle ja lisää maapähkinöitä pinnalle. Maun mukaan, voit lisätä myös hieman suolaa pähkinöiden pinnalle. Laita pakastimeen vähintään 2 tunniksi.
Ota raaka snickersin pohja pakastimesta ja siivuta se sopivan kokoisiksi patukoiksi.
Sekoita kulhossa kuorrutteen aineet ja valele patukka kauttaaltaan suklaakuorrutteeksi. Veitsi on myös tässä hyvä apuri.
Laita pakastimeen siksi aikaa, että kuorrute kovettuu.
Ingredients
Directions
Sekoita pähkinävoi sekä hunaja kulhoon, sekä lämmitä nopeasti mikrossa, mikäli ainekset vaikuttavat kovilta. Sekoita runsaasti sekä lisää mukaan jauhot.
Ota pala leivinpaperia ja levitä se vuoalle, lisää seosta leivinpaperin päälle noin suorakulman muotoiseksi. Levitys onnistuu helpoiten kostutetun veitsen avulla, jolla saat mm. kulmat siisteiksi. Laita tuote pakkaseen.
Sekoita kaikki paitsi maapähkinät tehosekoittimella, niin että seos on tasainen. Levitä tasaisesti viilentyneen pohjan päälle ja lisää maapähkinöitä pinnalle. Maun mukaan, voit lisätä myös hieman suolaa pähkinöiden pinnalle. Laita pakastimeen vähintään 2 tunniksi.
Ota raaka snickersin pohja pakastimesta ja siivuta se sopivan kokoisiksi patukoiksi.
Sekoita kulhossa kuorrutteen aineet ja valele patukka kauttaaltaan suklaakuorrutteeksi. Veitsi on myös tässä hyvä apuri.
Laita pakastimeen siksi aikaa, että kuorrute kovettuu.