Metflex: Mikä se on ja miten se eroaa keto ruokavaliosta?

Metflex on ollut viime viikkoina paljon esillä, sen väitetään jopa olevan tämän hetken paras tapa pudottaa painoa.

Mikä Metflex sitten oikein on, eroaako se oikeasti merkittävästi ketogeenisestä ruokavaliosta?

Tässä kirjoituksessa kaikki, mitä sinun tulee tietää metflexistä

Metflex on joustava ruokavalio

Metflex on huomattavasti sallivampi ruokavalio kuin ketogeeninen ruokavalio, toisin sanoen metflex ruokavaliota noudattavana voit syödä myös jonkin verran hiilaripitoisia herkkuja

Metflexin ideana on saavuttaa aineenvaihdunnan rasva-adaptaatio ja ketoosi -tila, mutta vain väliaikaisesti, sillä syvimpänä ideana on saavuttaa metabolinen joustavuus, voit siis välillä olla ketoosissa ja välillä syödä hiilihydraatteja, ja silti pudottaa painoa ja polttaa rasvaa tehokkaasti!

Mitkä ovat Metflexin hyödyt?

metflex ruokavalio

Käytännössä metflexillä on lähes samat hyödyt kuin keto ruokavaliolla, se on erinomainen ruokavalio painonhallintaan, mutta ei läheskää niin tiukka kuin keto ruokavalio.

Toisin sanoen, voit syödä huomattavasti ketoa vapaammin, mutta silti saada lähes kaikki keton hyödyt sekä joustavuutta aineenvaihduntaan.

Metflex ruokavalion suurimpiin hyötyihin kuuluu sen antama lisäenergia päivittäisiin askareihin, helpotusta makeanhimoa ja muita mielihaluja vastaan.

Keho ei mm. hyppää pois ketoosista hiilaripitoisen aterian jälkeen sekä pystyt olemaan pidempiä aikoja syömättä.

Kenelle Metflex ruokavalio sopii?

Metflex ruokavalio sopii parhaiten heille, jotka ovat olleet jo jonkin aikaa ketoosissa ja saavuttaneet ns. rasva-adaptaation.

Jos et ole aikaisemmin ollut ketoosissa voi metflex ruokavalion aloittaminen olla yllättävän haastavaa. Jotta metabolinen joustavuus toimii, keho tarvitsee ensin runsaasti aikaa totutella rasvan polttamiseen.

Ilman kunnollista rasva-adaptaatiota metflex ruokavalioon siirtyminen todennäköisesti johtaa vain pitkittyneeseen ketoflunssaan ja muihin ärsyttäviin keto ruokavalion alkuoireisiin

Kuinka kauan pystyt paastoamaan? Jos vastauksesi on, ettet pysty jättämään aamupalaa syömättä, kannattaa ensin noudattaa jonkin aikaa keto ruokavaliota ja vasta sen jälkeen harkita metflex ruokavaliota.

Tarvitaanko Metflex ruokavalion noudattamiseen valmennus?

Metflexin kaltaiset vähähiilihydraattiset ruokavaliot on usein haastava aloittaa, johtuen varsin rajoitetusta syömisestä.

Paras tapa saada tuloksia on ehdottomasti valmennuksen hankkiminen

8 viikkoa on tällä hetkellä paras verkkovalmennus

Jos haluat oppia ketogeenisen ruokavalion salat, suosittelen ehdottomasti liittymään mukaan 8 viikkoa keto – valmennukseen.

Tämän valmennuksen avulla opit ketogeenisen ruokavalion salat ja osaat noudattaa myös Metflex ruokavaliota rasva-adaptaation jälkeen.

Alennuskoodilla FEELGOOD saat -10€ alennuksen.

2 Comments

  1. Liityin hyvissä ajoin 5:n päivän Metflexiin mutta nyt en löydä mitään puhelimesta enkä gmailistä.

    Voitteko auttaa? Pitäisi mennä kauppaan ostamaan ruokia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *