Metflex: Mikä se on ja miten se eroaa keto ruokavaliosta?

Metflex on nyt pinnalla, mutta mikä kumma se oikein on ja miten se eroaa perinteisestä keto ruokavaliosta?

Tässä kirjoituksessa kaikki, mitä sinun tulee tietää metflexistä

Metflex on joustava ruokavalio

Metflex on huomattavasti sallivampi ruokavalio kuin keto, toisin sanoen metflex ruokavaliota noudattavana voit syödä myös jonkin verran hiilaripitoisia herkkuja

Metflexin ideana on saavuttaa aineenviahdunnan rasva-adaptaatio ja ketoosi -tila, mutta vain väliaikaisesti, sillä syvimpänä ideana on saavuttaa metabolinen joustavuus, voit siis välillä olla ketoosissa ja välillä syödä hiilihydraatteja, ja silti pudottaa painoa ja polttaa rasvaa tehokkaasti!

Mitkä ovat Metflexin hyödyt?

metflex ruokavalio

Käytännössä metflexillä on lähes samat hyödyt kuin keto ruokavaliolla, se on erinomainen ruokavalio painonhallintaan, mutta ei läheskää niin tiukka kuin keto ruokavalio.

Toisin sanoen, voit syödä huomattavasti ketoa vapaammin, mutta silti saada lähes kaikki keton hyödyt sekä joustavuutta aineenvaihduntaan.

Metflex ruokavalion suurimpiin hyötyihin kuuluu sen antama lisäenergia päivittäisiin askareihin, helpotusta makeanhimoa ja muita mielihaluja vastaan.

Keho ei mm. hyppää pois ketoosista hiilaripitoisen aterian jälkeen sekä pystyt olemaan pidempiä aikoja syömättä.

Kenelle Metflex ruokavalio sopii?

Metflex ruokavalio sopii parhaiten heille, jotka ovat olleet jo jonkin aikaa ketoosissa ja saavuttaneet ns. rasva-adaptaation.

Jos et ole aikaisemmin ollut ketoosissa voi metflex ruokavalion aloittaminen olla yllättävän haastavaa. Jotta metabolinen joustavuus toimii, keho tarvitsee ensin runsaasti aikaa totutella rasvan polttamiseen.

Ilman kunnollista rasva-adaptaatiota metflex ruokavalioon siirtyminen todennäköisesti johtaa vain pitkittyneeseen ketoflunssaan ja muihin ärsyttäviin keto ruokavalion alkuoireisiin

Kuinka kauan pystyt paastoamaan? Jos vastauksesi on, ettet pysty jättämään aamupalaa syömättä, kannattaa ensin noudattaa jonkin aikaa keto ruokavaliota ja vasta sen jälkeen harkita metflex ruokavaliota.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *